Starší dorost přišel o body s Teplicemi v samotném závěru.

Teplice U18 – Arsenal U19 0:0 (2:1)

Branky: Webera

Sestava: Benda – Wendler, Krejčík, Švarc – Rasel, Hrňa, Jandač, Valenta – Chernuskhin, Benedikt, Bohatý (Chaloupka, Webera, Lacina, Chour, Šámal, Zítko)


Utkání se odehrálo na asi největším hřišti v soutěži, takže od začátku byla úroveň utkání velmi dobrá, jelikož oba celky museli dobře pracovat s volným prostorem. Hned v úvodu měl šanci Benedikt, který ale nepřekonal brankáře. Do prvního poločasu jsme měli ještě několik předfinálních fází, které jsme nedokázali vyřešit, naopak soupeř měl jednu obrovskou šanci po chybě v rozehrávce Bendy. Do druhého poločasu nastoupil čerstvý Webera, který se dostal 3x do samostatného úniku. Jednou se mu podařilo skórovat a šli jsme do vedení. Soupeř nás ale ihned potrestal, do vlastní branky si poslal míč po centru nešťastně Valenta. Šance přibývaly spíše na naší straně, i přesto, že držení míče bylo spíše ve prospěch Teplic. Ve vápně minul Chernuskhin a z rohu vychytal brankář hostí Krejčíka, který se objevil úplně sám na zadní tyči. Jak se blížil konec, každý z týmů chtěl strhnout zápas na svoji stranu a to se bohužel povedlo Teplicím v 90. minutě po rohovém kopu. Naši kluci to ale ještě nevzdali a vrhli se do totálního útoku, vyrovnat jsme ale nedokázali.

Jan Starý: Utkání hodnotím velmi pozitivně hlavně z hlediska výkonu. Kluci splnili taktiku, přesně tak, jak jsme ji naordinovali, jediné, co nás může mrzet, jsou neproměněné šance. Tady nám soupeř ukázal svoji kvalitu. Každopádně jsme si určitě nezasloužili prohrát, fotbal je v tomto někdy krutý, zvláště když utkání ztratíme v poslední minutě hrací doby. Od tohoto výkonu se musíme odpíchnout a sbírat body v dalších zápasech.“

MLÁDEŽ
Anglický týden v podání kategorie U14.
...
MLÁDEŽ
U10 ovládla předkolo Planeo cupu.
...
MLÁDEŽ
Přípravka U9 se zúčastnila planeo cupu.
...
MLÁDEŽ
u12 v mostě po dobrém výkonu v utkání těsně prohrála.
U...
MLÁDEŽ
kategorie u15 utrpěla v mostě vysoký debakl.
...
MLÁDEŽ
U17 vyloupila zatím stoprocentní Roudnici po nevídaném obratu v druhém poločase.
...
MLÁDEŽ
Trenér Jakub Vacek zhodnotil začátek sezony kategorie U17.
...
MLÁDEŽ
Mladší přípravka U9 hrála ve Cvikově.
...
MLÁDEŽ
U12 na domácí půdě nestačila na Varnsdorf.
...
MLÁDEŽ
kategorie u14 nestačila na střešovice.
...

Other Articles

Leave a Reply