Českolipský B tým suverénně přejel rezervu Hrádku nad Nisou.


FK Arsenal ČL „B“ – FK Slovan Hrádek nad
Nisou „B“ 10:0 (3:0)

Sestava: Kukucz – Kapitán, Bodi R. ml., Kucr M., Valta L., Švec, Hanl, Žižka, Štěrba, Halbich a Kaňkovský – Karda, Valta D., Lupšák, Bodi M. a Blizníkov

Branky: Kaňkovský 4, Halbich 4 a Žižka 2

Trenéři: Roman Bodi a Tomáš Kucr

Vedoucí: Zdeňka Bodiová

V neděli od 17:00 jsme na domácím trávníku přivítali v dalším mistrovském utkání 1.B třídy LBC kraje FK Hrádek nad Nisou „B“.

Od začátku utkání jsme byli více na míči a tlačili jsme se k soupeřově brance. Hned v 10. minutě otevřel skóre Karel Kaňkovský. Hráli jsme trpělivě a snažili se nepouštět soupeře do zakončení. To se nám dařilo. V prvním poločase jsme si vytvářeli i více než stoprocentní šance, ale gólově jsme je nedokázali řešit. Do poločasu jsme ale přidali ještě další dvě uklidňující branky a poločas tak vyhráli 3:0. Gólostroj jsme rozjeli až druhý poločas. Karel Kaňkovský za 4 minuty druhého poločasu dal další dvě branky a připisuje si na svoje konto již několikátý hattrick v sezóně. A když na něho navázal druhým naším hattrickem David Halbich, který ho vystřelil v rozmezí devíti minut (57-68 minuta), bylo po zápase. Soupeř si s námi nevěděl absolutně rady. Skóre se zastavilo až na dvouciferném čísle. Udrželi jsme po nějaké době i čisté konto a s výsledkem 10:0 jsme nad míru spokojeni.

Kluky chválím hlavně za druhý poločas, kdy si s chutí zastříleli. První poločas byl z naší strany trochu ospalý a neproduktivní.

V sobotu 4.5. 2024 zajíždíme k dalšímu mistrovskému utkání na horkou půdu do Kamenice u Zákup. Začátek utkání byl stanoven na 16:30 hod.

Text: Tomáš Kucr

"A" Tým
Pavel Hradiský odvolán z funkce hlavního trenéra A mužstva.
...
MLÁDEŽ
Kategorie U10 odehrála první mistrovské utkání
...
MLÁDEŽ
U9 si zahrála na JUNIOR NORTH CUPU
...
MLÁDEŽ
U12 vstoupila výborně do nové sezóny
...
MLÁDEŽ
kategorie u14 nestačila na domácí baník sokolov.
...
"A" Tým
A tým na půdě Chlumce ve 4. kole 3. ČFL neuspěl.
...
MLÁDEŽ
Starší přípravka sehrála utkání s dívkami ze Slavie Praha.
...
MLÁDEŽ
Starší žáci Arsenalu U15 své úvodní soutěžní utkání zvládli.
...
MLÁDEŽ
U13 si poradila s hostujícím Litvínovem.
...
"A" Tým
Českolipský Arsenal přišel o 3 body ve druhé minutě nastaveného času.
...

Other Articles

Leave a Reply