Českolipský B tým otočil zápas s Ruprechticemi.

FK Arsenal ČL „B“ – TJ Sokol Ruprechtice 2:1 ( 0:1)

 

Sestava: Kukucz – Kapitán, Kucr M., Rasel, Ladra M, Bodi R., Migl, Bodi M., Štěrba, Krejčík a Kaňkovský – Mikysa, Karda, Tomíček, Blizníkov, Webera

Branky: Krejčík, Kaňkovský

Trenéři: Roman Bodi, Tomáš Kucr

Vedoucí: Zdeňka Bodiová

 

V sobotu jsme na domácím hřišti v dalším mistrovském utkání 1.A třídy, hostili celek TJ Sokol Ruprechtice.

 

Utkání nás nečekalo vůbec jednoduché, každé utkání po předchozí prohře je o něco těžší. Chtěli jsme odčinit ztrátu bodů z minulého kola. Na klukách bylo vidět, že chtějí. Soupeře jsme postupně začali přehrávat, ale nedařila se nám koncovka. I tutové šance jsme nedokázali proměnit. Přišel trest, kdy po naší chybě v obraně Ruprechtice skórovali. Takový černý scénář jsme si rozhodně na domácím hřišti nepředstavovali. Do poločasu jsme branku nedali a věděli jsme, že bude hodně těžké utkání otáčet. Ruprechtice hráli vzadu zodpovědně. Čekal nás opravdu náročný druhý poločas proti kvalitnímu a houževnatému soupeři. Kluci do druhého poločasu dali opravdu vše, bylo vidět, že nás výsledek utkání neuspokojuje. Postupem času jsme si vytvářeli tlak a čím dál tím víc i šancí. Vyrovnat se nám podařilo až v 71. minutě, kdy Patrik Krejčík prostřelil vše, co mu stálo v cestě a skóroval k pravé tyči soupeřova brankaře. Kluky vyrovnání zdravě nakoplo a v tlaku jsme pokračovali i nadále. O 6 minut později už bylo veseleji. Nejlépe se ve vápně zorientoval Karel Kaňkovský a naklonil výsledek na naší stranu. Ruprechtice ale nechtěli odjet z České Lípy bez bodu, navíc po takovém průběhu hry. Ke konci utkání se ještě nadechovali k nějakému tlaku, ale my jsme ten tlak ustáli. Naopak jsme mohli ještě v závěru přidat pojistku, ale Matěj Kucr po samostatném sólu těsně minul soupeřovu branku. S výsledkem jsme nakonec byli spokojeni my.

Kluci zápas odmakali, hlavně druhý poločas byl až na hraně fyzických sil. Dobře otočený výsledek utkání.

 

 

Za týden, v sobotu 19. 10. 2024 se utkáme v dalším mistrovském kole 1.A třídy s celkem FK Jiskra Mšeno, a to od 10:15 hod. na jejich hřišti.

Text: Tomáš Kucr

MLÁDEŽ
Tým starších žáků sérii porážek nepřerušil.
...
MLÁDEŽ
kategorie u10 odjíždí z jablonce s úsměvem.
...
"A" Tým
Českolipský Arsenal si poradil s rezervou Pardubic.
...
MLÁDEŽ
PLANEO CUP v Roudnici nad Labem pro U12.
...
MLÁDEŽ
Hrozivá dvacetiminutovka stála starší žáky body.
...
MLÁDEŽ
U14 na domácí půdě porazila hvězdu cheb.
...
MLÁDEŽ
U10 měla týden plný fotbalu.
...
"A" Tým
Českolipský Arsenal vybojoval třetí domácí vítězství.
...
MLÁDEŽ
Anglický týden v podaní starších žáků.
...
MLÁDEŽ
u14 si připsala důlěžitou výhru se slavojem vyšehrad.
...

Other Articles

Leave a Reply